Cum încalcă Regina tradiția de dragul lui Meghan Markle. I-a făcut o favoare fără precedent


Regina Elisabeta i-a făcut o favoare extrem de rară soției prințului Harry.


Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a avut o apariție remarcabilă la nunta regală din luna mai. În ciuda dramelor provocate de tatăl lui Meghan Markle în preajma evenimentului, Doria a fost alături de fiica ei, evoluând cu grație în preajma acesteia.

Citește și: Meghan Markle, apariție de vis într-o ținută Oscar de la Renta

Înainte de nunta lui Meghan cu Harry, Doria Ragland a fost invitată să ia ceaiul în compania Reginei, acestea două discutând - cu Meghan și Prințul Harry - dacă ar trebui sau nu ca tatăl miresei, Thomas Markle, să participe la nuntă (după ce acesta a fost plătit să apară în poze de paparazzi și făcut afirmații mincinoase pentru a câștiga simpatia publicului). 

Se pare că, în acest timp, Doria a câștigat încrederea Reginei. Recent, Daily Mail a anunțat că Regina Elisabeta a invitat-o pe mama lui Meghan Markle să petreacă, anul acesta, Crăciunul alături de familia regală, o invitație extrem de rară care nu a fost făcută niciodată familiei lui Kate Middleton.

O sursă apropiată familiei spune că invitația este ”un semn de respect al Reginei” pentru Meghan, o recunoașterea a faptului că aceasta nu are nicio rudă în Anglia.

Familia Middleton a participat, în trecut, la slujbele de Crăciun, alături de familia regală, dar nu au petrecut niciodată Sărbătorile împreună. Conform sursei citate mai sus, Doria Ragland a fost invitată să stea la Sandringham House (proprietatea Reginei) din Norfolk, Anglia, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. 

Înainte de a face această invitație fără precedent, Regina a luat în considerare și faptul că Meghan Markle este gravidă cu primul ei copil și departe de mama sa, în timp ce Kate Middleton a avut parte de sprijinul mamei sale pe durata tuturor celor trei sarcini ale sale.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cum încalcă Regina tradiția de dragul lui Meghan Markle. I-a făcut o favoare fără precedent
  • /


related posts