Cum își adoarme Adela Popescu băiatul de 3 ani! Mai în glumă, mai în serios, a descoperit o metoda revoluționară


Viața de mamă cu doi copii e plină de provocări, dar Adela le face față cu succes și cu umor. Și își ține și fanii la curent!
 
 


Pe ultimul Instastory, Adela a povestit cum îl adoarme mai nou pe băiatul cel mare, caruia îi spune Spiderman - în condițiie în care micuțul stă mai mereu îmbrăcat în costumu supereroului.
 
“În cazul în care vă întrebați ce fac, ei bine, mă plimb prin oraș să îl adorm pe Spiderman care, daaa, a adormit. Astăzi nu a dormit a prânz și se chinuia foarte tare, era foarte obosit, morocănos și am zis, ia să facem noi o plimbare cu mașina! Și văd că am avut succes!”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună doi băieți, Alexandru, în vârstă de 3 ani, și Andrei, de 9 luni. Tot pe Instagram, vedeta a povestit cum arată viața cu doi copii de cele mai multe ori:
 
„Sunt zile în care de când ne trezim singurul nostru gând este cu cine lăsăm băieții. Vrem ”să scăpăm” chiar și pentru o ora de cei pe care îi iubim cel mai mult pe lume.  Facem eforturi să mergem singuri la restaurante la care vorbim doar despre ei.  Abia așteptăm să îi adormim că mai apoi să murim de dor de ei până se trezesc. Ne străduim să ii facem să mănânce cât mai multă mâncare, când de fapt ne terifiaza gândul că o să vină o zi când nu vor mai vrea la pieptul nostru… Îi vrem mari, că să nu mai avem probleme mici. Despre care nu știm că sunt mici, decât atunci când ei vor fi prea mari…”, a scris Adela. 

Pe PRO TV Plus puteți vedea momente din prima emisiunie din noul sezon Vorbește lumea:

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
Cum își adoarme Adela Popescu băiatul de 3 ani! Mai în glumă, mai în serios, a descoperit o metoda revoluționară
  • /

related posts