Cum își bea Emily Ratajkowski cafeaua: goală pe canapea, în sufragerie. Imaginea ajunsă virală pe net


Nu degeaba are peste 24 de milioane de followeri pe Instagram! Din când în când, Emily Ratajkowski le face fanilor ei câte o super supriza :) Cum ar fi câte o imaginea cu ea… în toată splendoarea! 


Înainte de toate, Emily Ratajkowski este apreciată pentru calitățile sale fizice… excepționale :) Apoi, urmează și talentele actoricești: vedeta s-a remarcat și prin prestația din sa din Gone Girl, însă probabil tuturor le-a rămas în minte o singură scenă cu ea : cea în care apare la bustul gol :) 

Apoi, nu o putem uita nici în calitate de dansatoare în clipul care a făcut-o celebră: Blurred Lines, a lui Robin Thicke. 

Au trecut mulți ani de de atunci, iar cariera lui Emily Ratajkowski a înflorit… însă mai mult în calitate de model și influencer. Posesoarea unui trup de zeiță, Emily nu ratează nicio ocazie că să își expună formele perfecte.

Cea mai recentă imagine postată de vedetă face furori pe Instagram. Emily le-a arătat fanilor cum arată o dimineață obișnuită din viața ei: modelul își începe ziua cu o cafea pe care o savurează goala, pe canapeaua din living. Imaginea a primit doar în câteva ore peste 1.6 milioane de like-uri.

Emily este căsătorită de aproape 2 ani cu Sebastian Bear-McClard.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies