Cum își menține Anastasia Lazariuc silueta, la 68 de ani


Anastasia Lazariuc a spus în cadrul unui interviu care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat. Iată sfaturile vedetei!


Artista Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat la cei 68 de ani ai săi. Cântăreața a declarat într-un interviu faptul că nu face sport deloc și doar are o alimentație pe care o controlează atent, lucru care a ajutat-o să rămână la aceeași greutate de câțiva ani. 

„Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult.”, a spus Anastasia. 

Cântăreața a specificat că nu consumă aproape deloc carne. Aceasta se hrănește cu multe legume și bea apă în cantități mari, susținând ca apa este secretul unei siluete suple. 

„Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă”, a mai adăugat artista. 

De asemenea, Anastasia a declarat că are o relație specială cu natura, care îi oferă energia pozitivă de care are nevoie. Mai mult decât atât, deși nu este pasionată de sport, vedeta iese în aer liber pentru a-și plimba câinele. 

Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc”, a declarat vedeta. 

Sursă foto: Anastasia Lazariuc/Facebook

related posts

Modifică setările cookies