Andreea Antonescu are o relație la distanță cu soțul ei. ”Există zvonuri despre divorțul meu”


Andreea Antonescu a revenit din America, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp, alături de soțul ei, Traian Spak, și fiica lor de 8 ani, Sienna. Din luna februarie, cântăreața se află în București și își onorează concertele și invitațiile la evenimente.  


Și pentru că are o relație la distanță cu soțul său, acesta fiind prins cu afaceri în Statele Unite, Andreea Antonescu ne-a mărturisit special pentru Perfecte.ro, cum se descurcă.

Sunt în țara din luna februarie, rămân aici pentru  o perioadă, nu plec deocamdată în America. Pe lângă Discoteca, mai am și alte proiecte, mai vechi și mai noi, care sunt deocamdată surpriză și despre care nu pot să vorbesc. Este și Sienna cu mine, merge în continuare la școală aici este foarte ok!  Sunt foarte încântată de faptul că ea a luat numai premii la toate olimpiadele. Împlinește 8 ani pe 24 mai și a cerut să meargă singură într-o excursie, un fel de mini vacanță și să își serbeze ziua cu prietenii”, povestește Andreea Antonescu.

Cântăreața ne-a dat detalii și despre relația la distanță pe care o are cu soțul ei.

Există zvonuri în continuare despre divorțul meu și, după 4 ani de zile, la aceeași întrebare răspund fără un fundament, dar când e să fie ceva o să anunț, promit. Eu și soțul meu avem o relație la distanță, vorbim aproape în fiecare zi, pe Facetime, el fiind încă în America, acolo unde lucrează. În general, obișnuiește să vină în țară de ziua Siennei,  doar că anul acesta fetița noastră a decis să își serbeze ziua de naștere într-o excursie și a zis că ar prefera să fie fără mami și tati.

Sunt superdeschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînțeles că îi spun că există și părți negative, că diferența dintre noi în primul rând e vârsta,  că sunt mult mai experimentată decât ea… De multe ori mă înțelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în “papucii” părinților mei și știu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită, a mai completat artista.

În ceea ce privește relația sa cu Andreea Bălan, fosta ei colegă de trupă și prietenă, Andreea Antonescu a ținut să precizeze pentru Perfecte.ro că încă țin legătură și se vizitează.

Suntem foarte bine, s-au scris  multe… Până la urmă, mie nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc la TV și să dau de la mine din casă, am fost alături de ea când a avut problema respectivă la naștere, ne-am întâlnit și înainte de Paște, dar și cu alte ocazii, repet, nu stau să merg la TV să povestesc de câte ori ne-am întâlnit eu și Andreea, o ținem pentru noi și atât!, a mărturisit Andreea Antonescu.

Cântăreața are acum mai multe proiecte noi legate de muzică, dar și blogul său o preocupă săptămânal.

 

FULLSCREEN
Cum își menține Andreea Antonescu relația cu soțul!
  • /

related posts