Cum îşi recucereşte Justin Timberlake soţia. O „agaţă” pe Instagram!


Justin Timberlake (38 de ani) şi Jessica Biel (37 de ani) formează din nou un cuplu fericit, la aproape o lună de la scandalul iscat de cântăreţul şi actorul american, surprins în tandreţuri cu colega de platou Aisha Wainwright.

Tag-uri:

Colegi de filmare la producţia „Palmer”, Justin şi Aisha au avut o ieşire nocturnă nepotrivită, în presă apărând imagini cu cei doi ţinându-se de mână ca doi îndrăgostiţi.

Evident, scena nu i-a picat deloc bine Jessicăi Biel, surse apropiate cuplului vorbind despre faptul că ea a fost cea care l-a obligat pe Justin Timberlake să-şi ceară scuze în mod public, printr-un mesaj emoţionant pe Instagram. „Am băut prea mult în acea seară şi altceva n-a fost între noi”, s-a justificat Timberlake.

 

 

 

 

Dându-şi seama de gafa care putea să-i distrugă căsnicia de şapte ani cu Jessica, Justin a devenit mult mai atent la soţia sa decât era înainte. 

Astfel, la ultimele două postări pe Instagram ale Jessicăi Biel, Justin Timberlake şi-a făcut simţită prezenţa la comentarii, cu inimioare şi alte emoticoane cu care artistul încearcă s-o „recucerească” pe partenera sa de viaţă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the team turns it ON for the @gaiam camera. ❤️ #TBT

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

related posts

Modifică setările cookies