Cum își susține “cea mai sexy femeie din lume” echipa favorită la CM Qatar 2022


Anul acesta, revista Maxim a desemnat-o “cea mai sexy femeie din lume”. Paige Spiranac, care este supranumită și cea mai frumoasă sportive din lume, i-a făcut din nou pe fani să suspine după ce a postat câteva imagini incendiare pe contul de Instagram.


Tânăra în vârstă de 29 de ani, care este fostă jucătoare profesionistă de golf, și-a arătat susținerea pentru echipa favorită de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar într-un mod inedit. 

"Cupa Mondială! Pe cine susțineți?", a scris americanca în dreptul pozelor în care apare purtând o pereche de pantaloni minusculi și un tricou extrem de decoltat pe care scrie USA. 

Ținuta sexy a făcut furori printre internauți. "Cred că imaginile astea sunt ilegale în Qatar!”, “Cool! Cred că a început să-mi placă fotbalul acum!”, “Ești incredibil de frumoasă!”, “Suporteriță sexy!”, “Poți să-ți dezlegi tricoul?”, “Atât de sexy”, i-au scris admiratorii. 

Paige are peste 3,7 milioane de fani pe contul de Instagram și tot de aici încasează anual venituri considerabile. Blonda cu ochii verzi arată senzațional în costum de baie și adoră să poarte outfit-uri sexy și pe terenul de golf. 

Paige își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Fosta sportivă a fost căsătorită cu atletul Steven Tinoco. Cei doi au făcut nunta în 2018. Într-un Q&A pe Instagram, Paige a recunoscut că a divorțat, însă nu a vrut să dea mai multe detalii și i-a rugat pe fani să-i respecte intimitatea, potrivit New York Post. Averea fostei jucătoare de golf era estimată la 5 milioane de dolari în 2021. 

Fotografii: Instagram Paige Spiranac

  • Cum își susține “cea mai sexy femeie din lume” echipa favorită la CM Qatar 2022

related posts

Modifică setările cookies