Cum le-a răspuns Cristina Almășan oamenilor care au criticat-o pentru că nu își botează copilul: „Am rămas șocată”


Vloggerița Cristina Almășan a ales să nu-și boteze fetița, iar după ce a anunțat despre această decizie, pe rețelele sociale, unii oameni au judecat-o aspru.  


În urmă cu câteva săptămâni, pe 21 august 2022, Cristina a adus pe lume o fetiță, Almina. Având în vedere că ea și partenerul ei de viață au religii diferite, vloggerița a hotărât să nu-și boteze copilul. 

„Am ales să nu facem botez pentru că noi suntem de religii diferite. Ar fi puțin cam complicat. Oricum eu nu sunt foarte religioasă, deci am pus punct acestui subiect. Pentru unii e mai important să fii ‘’religios cu acte în regulă’’ decât să fii bun, empatic și înțelegător cu oamenii din jur”, a spus ea prin intermediul contului de Instagram. 

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, Cristina le povestește urmăritorilor săi că unele mesaje, legate de botez, au șocat-o pur și simplu. (vezi galeria foto mai jos)

„Menționez că nu m-au afectat comentariile, doar că am rămas șocată de unii oameni, și de cum gândesc ei, și de cât de mult se bagă ei în viața altora. Așa ca sfat... lăsați oamenii să fie așa cum vor ei, respectați-le alegerile”, spune vloggerița. 

Cristina Almășan are aproape 600 de mii de urmăritori pe Instagram. Ea este cunoscută pentru activitatea ei de youtuber și TikToker, dar și pentru apariții în serialul „Lecții de Viață” de la PRO TV. 

Sursă foto: Instagram/ Cristina Almășan

Vezi și: Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

 

related posts

Modifică setările cookies