Cum le-a răspuns Kourtney Kardashian fanilor după ce au întrebat-o dacă este însărcinată din nou


Kourtney Kardashian a fost deranjată de comentariile fanilor care au întrebat-o dacă este însărcinată din nou. 


Starul de 40 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o tunică desfăcută, care îi lăsa la vedere burta și care i-o scoatea în evidență, lăsând impresia că ar putea fi însărcinată.

Dacă la început cea mai mare dintre surorile Kardashian a fost amuzată de comentariile lăsate de fani, până la urmă aceasta s-a supărat și le-a răspuns în timpul unui live pe Instagram. ”E o poză inofensivă. Am fost însărcinată de trei ori, știu cum arată corpul meu. Consider că e feminim să ai forme, sunt împăcată cu felul în care arăt”, a explicat aceasta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

„Veterana” Kourtney Kardashian a fost contestată intens de surorile ei mai mici, Kloe și Kim Kardashian. Cele două i-au cerut să părăsească show-ul televizat al familiei. Care e motivul.

Kourtney Kardashian (40 de ani) a făcut un pas mare în spate din cauza surorilor mai mici, Kim și Khloe. Vedeta TV s-a retras din reality-show-ul familiei, Keeping Up With The Kardashians, după ce surorile ei i-au reproșat că nu permite camerelor de luat vederi să surprindă mai multe aspecte din viața personală.

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate


related posts

Modifică setările cookies