Cum o imită prințul Harry pe Regină, într-un nou documentar BBC


Documentarul ”Prince Philip: The Royal Family Remembers”, care va fi difuzat la BBB pe 22 septembrie, conține interviuri cu Regina, dar și cu copiii acesteia, Prințul de Wales (72 de ani), Prințesa regală (72 de ani), Ducele de York (61 de ani) și Contele de Wessex (57 de ani).


De asemenea, nepoții lui Philip, Ducii de Cambridge și de Sussex, prințesele Beatrice și Eugenie, Peter Phillips și Zara Tindall își vor împărtăși amintirile de-a lungul peliculei. 

 

Interviurile, care au fost filmate înainte și după moartea prințului Philip, în luna aprilie, au fost făcute separat. Prințul Harry, care a fost înregistrat în Statele Unite, acolo unde trăiește acum alături de Meghan, a luat parte la primul ”proiect de familie” de când a renunțat la îndatoririle regale. 

 

Acesta se uită la o înregistrare cu bunicul său, care a fost un pilot calificat, făcută în 1983, cu ocazia unei excursii în Africa. 

 

Ducele de Sussex spune: ”Îi plăcea să piloteze el în toate aceste călătorii. Când zbori, nu primești permisiunea doar pentru că ești Ducele de Edinburgh. Trebuie să muncești mult și să-ți dovedești abilitățile.

 

Totuși, a avut privilegiul de a pilota aeronave prin toate colțurile lumii. 

 

Nu pot decât să mi-o imaginez pe bunica, stând în spatele avionului, cu o ceașcă de ceai, și, în timpul turbulențelor, să spună: Oh, Philip! Ce crezi că faci acolo?”.

 

Foarte împăciuitor, Harry a povestit în continuare: ”Mai mult decât orice, o să-mi lipsească simțului umorului. Și o să-mi lipsească pentru bunica mea, pentru că știu cât de puternică era alături de el. De asemenea, știu că o să fie ok fără el.

Ei doi formau cel mai adorabil cuplu”.

Foto: Getty
 
Vezi și: Outfitul perfect la Untold!

related posts

Modifică setările cookies