Cum răspunde Alex Dobrescu la declarațiile Cristinei Cioran, după ce aceasta a susținut ruperea relației


Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o poveste de iubire timp de doi ani, însă relația lor s-a terminat cu multe probleme.


În urmă cu mai multe zile, se anunța împăcarea celor doi de către presă, împăcare bazată pe declarațiile lui Alex Dobrescu. Se pare că acesta din urmă avea chiar gânduri de căsătorie. Ulterior, însă, au apărut în ziare, tot date de Alex Dobrescu, mesaje schimbate cu cea care i-a fost iubită doi ani.
 
 
Cristina Cioran a clarificat atunci lucrurile și a afirmat, citată de Click
 
„Nu am nimic de declarat. Noi ne-am despărțit, normal. Ce să vă fac dacă vă luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult, ale mele sau ale lui?”
 
Și pe rețelele de socializare, Cristina Cioran a făcut alte declarații:
 
"Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări… Minciuni…Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.
 
Ca răspuns la cele apărute, pentru Click!, Alex Dobrescu a afirmat:

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”
 

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

  • Cum răspunde Alex Dobrescu la declarațiile Cristinei Cioran, după ce aceasta a susținut ruperea relației

related posts

Modifică setările cookies