Cum s-a ajuns în Parlamentul din Costa Rica să i se spună lui Dragoș Dolănescu că e în pandemie, nu la petrecere erotică


Potrivit lateja.cr, ziar din Costa Rica, deputatul independent Dragos Dolanescu le-a atras atenția tuturor într-o adunare în care, de fapt, focusul principal ar fi trebuit să fie președinte.


Masca pe care a folosit-o a stârnit o mulțime de reacții și a dus la apariția unor Meme-uri pe rețelele de socializare.
 
Încă din timpul adunării, când Dolanescu era ocupat să îi pună întrebări președintelui, circulau deja glume care făceau legătura cu filmul „50 de nuanțe de gri”(Fifty Shades of Grey) sau cu Hanníbal Lecter, protagonistul din “Tăcerea mieilor".
 
Mai mult, lui Dolănescu unii contracandidați i-au transmis că suntem în mijlocul unei pandemii, nu într-o petrecere erotică.
 

 

Es de cuero y dice que le gusta mucho.

Posted by La Teja on Thursday, 11 February 2021

 

Desigur, masca este din piele și cu benzi, care au trezit imaginația mai multor persoane și, după cum se spune, un lucru a condus la altul. Până la o mulțime de MEME-uri ca cel de mai jos, în care Dragoș apare ca un ursuleț mascat. 
 

Durante la extensa jornada de hoy, se dieron algunas cosas curiosas, que a lo mejor usted no pudo ver o notar. Repase cinco de ellas en esta nota. #UPAD #Curiosidades

Posted by El Observador CR on Wednesday, 10 February 2021

 

Ziarul La Teja l-a chemat pe deputat să  povestească despre faimoasa mască de piele. Acesta a spus că e cadou de la un prieten și că o folosește cu drag.

 

 


FOTO: DRAGOȘ DOLĂNESCU INSTAGRAM

  • Cum s-a ajuns în Parlamentul din Costa Rica să i se spună lui Dragoș Dolănescu că e în pandemie, nu la petrecere erotică
Modifică setările cookies