Cum s-a fotografiat Daniel Graig alături de Nadia Comăneci la Globurile de Aur. Bond, las-o mai moale!


Dacă zeițele ar fi distinse cu Globuri de Aur, Nadia Comăneci ar primi cu siguranță unul. Românca a fost în centrul atenției pe covorul roșu la cea de-a 76-a ediție a premiilor, care a avut loc în Beverly Hills.


Nadia Comăneci a schimbat amabilități și s-a fotografiat alături de starurile de la Hollywood în cadrul galei Globurile de Aur 2019. Fosta gimnastă a descoperit vechi prieteni din lumea filmului, pe care i-a felicitat pentru premii și nominalizări, dar a cunoscut și oameni noi. Nadia a postat pe conturile sociale mai multe fotografii de la cea de-a 76 ediție a Globurilor, în care apare alături de Richard Gere, Melissa Mccarthy, Antonio Banderas, Debra Messing, Jeff Bridges, Glenn Close și Daniel Craig.

Actorul care îl interpretează pe James Bond nu s-a putut despărți de sticla sa de bere în timp ce era fotografiat, astfel încât fotografii l-au imortalizat în această ipostază.

Nadia a fost îmbrățișată de Debra Messing (50 de ani), care a fost uluită de faptul că a avut ocazia să o întâlnească la acest eveniment. „Ce onoare să te întâlnesc. Dumnezeule, ești o legendă. E incredibilă. Putem să facem o fotografie?”, a întrebat actrița, care are o carieră impresionantă filmele de televiziune. 

FOTO: Nadia Comăneci Facebook

Nadia Comăneci a fost însoțită pe covorul roșu de soțul ei, Bart Conner, fost gimnast. Cei doi s-au fotografiat alături de Melissa Mccarthy, care la Globuri a surprins pe toată lumea trecând de controlul de securitate cu niște obiecte neobișnuite asupra sa. Detalii AICI.

related posts

Modifică setările cookies