Cum s-a îndrăgostit Brigitte de Ilie Năstase: ”M-a sunat când eram la închisoare”


Pentru un timp, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă.


Aflată la emisiunea FERMA de la PRO TV, Brigitte a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, precizând că cel care a făcut primul pas a fost legendarul jucător de tenis.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

”Eu, de la șase ani, sunt pe scenă. Adică, nu știu cum este fără. Pe vremea lui Ceaușescu, maică-mea nu m-a lăsat să mă joc cu copiii, după care a venit Revoluția, am intrat pe karate, am fost vicecampioană națională, dar nu mi-a mers bine. După care, am mers pe modelling, după care m-am combinat cu Tavi, primul meu soț, care era patronul de la discotecă. A murit Tavi, am intrat la închisoare. Am ajuns în toată presa. De unde eram eu, sus, am ajuns jos de tot. La închisoare, aveam emisiunea mea”. 

Relația lui Brigitte cu Ilie Năstase a avut un start neconvențional. Brigitte spune că cel care, ulterior, i-a devenit soț, a văzut-o la televizor, în emisiunea pe care ea o avea în închisoare. 

”Ilie m-a văzut la televizor. Eu m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea o minune și, în momentul acela, sună telefonul. Eu eram în biserică, seara, într-o zi de joi. Și telefonul vibra. Și prietena mea, care avea 55-60 de ani și mă auzise cum mă rugam cu voce tare, îmi zice: ”Mamă, poate asta e minunea!”

Și, după rugăciune, sun înapoi. ”Sunt Brigitte, m-ați sunat”. La care Ilie îmi zice: ”Dumneavoastră m-ați sunat”. Și așa am intrat cu el în vorbă și m-a mai sunat de atunci și uite unde am ajuns. După 10 zile a venit să mă cunoască, la Timișoara. Mă văzuse la televizor. Asta a fost.

M-a luat de la Timișoara și de atunci am rămas împreună cu el. Până a început el să umble cu amantele”. 

După cinci ani de căsnicie, Brigitte și Ilie Năstase au divorțat.

Foto: Getty

Vezi și: Ce se întâmplă la FERMA săptămâna aceasta

related posts

Modifică setările cookies