Cum s-a schimbat relația dintre Prințul William și fratele său, Harry. Cât timp nu și-au vorbit după “Megxit”


Relațiile în Familia Regală Britanică nu sunt chiar cele mai bune, în special după ce Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlurile lor și se mută în Canada, iar ulterior în State.


O biografie neoficială despre retragerea Prințului Harry și a lui Meghan Markle din Familia Regală  vine cu informații noi despre relația tensionată dintre regalitățile britanice. Scriitorul Omid Scobie, autorul cărții “Finding Freedom”, susține că William și Harry nu și-au mai vorbit timp de două luni după marele anunț și că și în prezent de abia dacă mai schimbă două vorbe.

Într-un interviu acordat la tv, scriitorul susține că Prințul William a fost de-a dreptul furios pe fratele său mai mic, după ce acesta și-a anunțat planurile legate de părăsirea Familiei Regale. 

 

Sursa foto: GETTY

 

Mai mult, Omid Scobie susține că nici relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle nu a fost vreodată una prea grozavă, tensiunile dintre ele adancindu-se pe parcursul sarcinii americancei. Aparent, Kate și Meghan nu vorbesc niciodata direct și  relația lor nu a făcut vreun progres de cand s-au cunoscut.

Un alt motiv de neînțelegere între cele două cupluri ar fi fost și faptul că William și Kate nu i-au susținut pe ceilalți doi în lupta lor cu tabloidele britanice, Meghan fiind ținta lor constantă.

FULLSCREEN
Cum s-a schimbat relația dintre Printul William și fratele său Harry. Cât timp nu și-au vorbit după “Megxit”
  • /

related posts

Modifică setările cookies