Cum s-au gătit surorile identice din Australia pentru a-l da gata pe Ben, bărbatul pe care amândouă îl vor de soț


Anna și Lucy DeCinque nu au intrat în noul an fără să treacă prin săptămânala ședință de înfrumusețare. Totul pentru Ben, bărbatul pe care amândouă îl iubesc în egală măsură încă din 2012.


Dacă nu vă amintiți de Anna și Lucy DeCinque, aflați că aceste două surori gemene din Australia au cheltuit o avere pentru a-și corecta „micile” imperfecțiuni fizice cu care au fost înzestrate de natură și pentru a semăna ca două picături de apă. Din 2012, fetele au o relație în trei cu un bărbat pe nume Ben, pe care amândouă îl vor ca soț. Fiindcă Australia nu recunoaște poligamia, cele două surori au o dilemă majoră: nu știu care dintre ele să renunțe la măritiș.

Înainte de Anul Nou, cele două surori, care acum sunt mulțumite de aspectul lor fizic, s-au gătit cu mare pompă pentru iubitul lor. Au fost la salonul de înfrumusețare, pe care îl frecventează de câțiva ani, pentru tratamentele faciale pe care le fac săptămânal și și-au comandat rochii identice pentru petrecerea de Revelion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnaLucy DeCinque ???? (@annalucydecinque) on

 

Înainte de Crăciun, cele două au cerut ajutor din partea fanilor pentru a le sfătui cum să procedeze, fiindcă niciuna dintre ele nu vrea să renunțe la gândul de a se căsători cu Ben Byrne, un electrician de 31 de ani pe care îl împart din 2012.

Urmăritorii lor de pe Instagram le-au sfătuit să nu se căsătorească deloc și să ducă o viață de concubinaj în trei. Alții le-au spus că ar putea emigra într-un stat care recunoaște poligamia, unde pot aplica pentru cetățenie. Însă, alții le-au spus că relația lor în trei e complet nefirească și că ar trebui să renunțe la ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnaLucy DeCinque ???? (@annalucydecinque) on

 

Însă, problema abia acum începe, fiindcă cele două vor să rămână însărcinate cu Ben în același timp. „Mama noastră ne-a convins să naștem pe cale naturală, așa că nu știu cum vom face asta, deoarece trebuie să rămânem însărcinate în același timp”, spune Lucy.

related posts

Modifică setările cookies