Cum s-au prezentat David și Eva Măruță în prima zi de școală și ce mesaje le-au dat părinții lor?


David Măruță merge la școală în clasa a III-a, iar Eva reîncepe grădinița.

Tag-uri:

Andra și Cătălin i-au fotografiat mândri pe cei doi copii, le-au postat pozele pe Facebook și au scris fiecare un mesaj sincer. 

Măruță: “Sa fie un an cu noroc și fără peripeții pentru toți copiii, părinții, bunicii și profesorii! Ne-a fost tuturor dor sa spunem: 'Succes azi la școală!”

Andra: “Emoții după cea mai lungă și neobișnuită vacanță! Începem grădinița și școala!!! Sa fie un an frumos și fără peripeții!
 
Andra a vorbit de curând pentru Unica despre cariera sa, despre cum simte și trăiește aceasta perioadă de pandemie, dar și despre cei doi copii, David (9 ani) și Eva (5 ani).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa fie un an cu noroc și fără peripeții pentru toți copiii, părinții, bunicii și profesorii! Ne-a fost tuturor dor sa spunem: 'Succes azi la școală!'????????‍???? @marutadavid @evamaruta

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta) pe

 
Mai mult, Andra a mărturisit că cei mici au răspuns la întrebarea pe care o adresează majoritatea adulților: “ce vrei să te ajungi când o să fii mare?”
 
Eva în special știe ce iubește:

 “Ea filmează în fiecare zi. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: <Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!> Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea și David”.

Pe David în schimb îl interesează altceva:

 “Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe Youtube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNEA "LA MĂRUȚĂ":

FOTO: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ FACEBOOK

FULLSCREEN
copiii maruta
  • /

related posts

Modifică setările cookies