Cum să arzi 500 de calorii în 45 de minute acasă. Antrenoarea vedetelor îți propune cel mai eficient antrenament pentru topirea grăsimilor


Poți să slăbești și să ai un corp super tonifiat fără să mergi la sală. Antrenoarea vedetelor, Jeanette Jenkins, îți propune un antrenament care efectiv topește grăsimile de pe tine :) 


În vârstă de 45 de ani, Jeanette Jenkins este antrenoarea responsabilă pentru silueta super atletică a lui Pink sau pentru formele fit ale Aliciei Keys. 

Un adevărat guru al fitnessului, Jeanette combină exercițiile de tip cardio cu cele de remodelare corporală sau kickboxing. “Aveți nevoie de apă și un prosop!”, spune antrenoarea înaintea oricărui workout. Pentru că la final vei simți cum curg efectiv apele de pe tine!

 

Aceasta propune pe canalul youtube de fitness Popsugar un antrenament intens de 45 de minute, care arde 500 de calorii. În plus, lucrează toate părțile corpului. 

VEZI SI VIDEO: Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră milioane de oameni să facă sport

 

related posts

Modifică setările cookies