Cum să nu stai acasă cu ea? Modelul care îți taie răsuflarea încă de la micul dejun


Viki Varga (27 de ani) e un fotomodel de origine maghiară care uimește cu frumusețea sa. Cu o serie de ipostaze sexy la micul dejun, tânăra ne-a arătat cât de bine și de sănătos este să stai acasă în această perioadă.


Din 2013, Viktoria e implicată într-o relație de lungă durată cu un cunoscut fotbalist italian, Graziano Pelle, ei locuind de aproape 4 ani în China, țara de unde a plecat pandemia cu coronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breakfast at Viky’s ????☕️ #stayhome

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Ca întreaga lume, frumoasa unguroaică e consemnată și ea la domiciliu, Graziano având ocazia de a se bucura din plin de senzualitatea Viktoriei. Blondă, cu un un chip angelic și cu un corp perfect, aceasta și-a făcut un obicei de a posta la intervale regulate fotografii sexy din diverse locații exotice.

Acum, pentru că vacanțele sunt interzise, Viki Varga pare să se simtă la fel de bine și acasă. Cel puțin așa reiese din imaginile în care își ia relaxată micul dejun, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Meniul este la fel de interesant ca și ținuta sumară, Viki având în farfurie doar un măr și o banană, alături de un pahar cu suc de portocale.

De asemenea, se poate vedea cum tânăra născută la doi pași de țara noastră, la Gyor, ține în mână un trandafir, primit probabil de la iubitul fotbalist. De altfel, când i-a cucerit inima Viktoriei, cunoscând-o pe Facebook, Graziano Pelle i-a oferit un buchet de 100 de trandafiri.

related posts

Modifică setările cookies