Cum se antrenează Bianca Drăgușanu pentru a avea un corp perfect? Imaginile postate pe Instagram


Ajunsă la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu continuă să fie una dintre cele mai mediatizate vedete din România, chiar dacă aparițiile ei în emisiuni sunt tot mai rare.


Cu peste 1 milion de fani pe Instagram, fosta soție a lui Victor Slav este și una dintre cele mai urmărite vedete din țara noastră pe rețelele de socializare, fotografiile postate de e ape Instagram adunând zeci de mii de like-uri, iar clipurile video de pe aceeași rețea de socializare fiind vizionate de fiecare dată de peste 100.000 de persoane.

Zilele trecute, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare în timp ce se antrenează acasă, imaginea adunând peste 11.000 de like-uri și având o descriere care lasă loc de interpretări: „Slăbiciunea ta îmi dă putere”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu ???? (@biancadragusanu18) on

Apoi, Bianca Drăgușanu a revenit cu o nouă fotografie de la antrenament, de această dată fiind alături de mai multe persoane. „Încet e mai bine. Se uită, te urăsc, apoi te copiază”, a scris ea în dreptul imaginii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu ???? (@biancadragusanu18) on

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: TETELU şi super-invitaţii săi - episodul 5

related posts

Modifică setările cookies