Cum se înțelege Victor Slav cu Sofia, fiica pe care o are din mariajul cu Bianca Drăgușanu


Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format cel mai controversat cuplu din showbizul românesc.  Înainte de a divorța, cei doi au făcut marele anunț conform cărora vor deveni părinți. Iată cum se înțelege astăzi Victor Slav cu fiica sa!


Bianca Drăgușanu, în anul 2016, devenea mamă, aducând-o pe lume pe Sofia. Copilul reprezintă rodul iubirii dintre blondină și Victor Slav. Cu toate că la scurt timp au divorțat, se pare că fostul prezentator TV a păstrat legătura cu fiica sa. Iată cum se înțeleg cei doi în prezent!

Victor Slav a menționat faptul că fiica sa este energică și creativă, motiv pentru care trebuie întotdeauna să fie atent la ea. Sofia are o personalitate puternică și știe mereu ce își dorește să facă.

„Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implica multa atenție.Vrea să facă mereu ceva nou, este în continua acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Daca îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”, a spus Victor Slav pentru un post de televiziune.

Există și momente în care Victor Slav nu îi respectă dorințele micuței sale. Aparent, Sofia își dorește foarte multă ciocolată, lucru care îl face pe fostul prezentator TV să fie puțin mai strict. 

„Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat cad vine vorba de ciocolata. Oricât ar fi de simpatica atunci când își dorește ciocolata, o refuz daca depășește o anumită limita. Mereu își dorește o jucărie noua, aici nu o pot refuza.”, a mai spus el.

Sursă foto: Arhivă, Facebook/Victor Slav

related posts

Modifică setările cookies