Cum și-au încheiat luna de miere Gabriela Cristea și Tavi Clonda


La scurt timp după ce s-au căsătorit, Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au bucurat de clipe sublime în luna de miere. Proaspeții căsătoriți împreună cu cele două fetițe au ales o destinație de lux de pe litoralul românesc.


Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat în luna de miere la numai patru zile după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cuplul a petrecut momente de neuitat în stațiunea Mamaia, alături de cele două fetițe, Bella și Victoria.

Recent, Tavi Clonda a postat pe contul lui de Instagram o poză din ultima zi de miere. “Luna de miere în 4 a luat sfârșit,mâine la concert” a scris ca și descriere artistul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Cei doi sunt extrem de fericiți și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de cele două fetițe. După două sarcini, Gabriela Cristea arată extrem de sexy la cei 44 de ani. Îmbrăcată intr-o cămașă albă, ce-i lăsa la vedere picioarele tonifiate, vedeta o ținea în brațe pe micuța Bella. Fetiță era extrem de fascinată de valuri și de peisaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

 

La rândul său, Tavi Clonda, o ținea în brațe pe Victoria, care spre deosebire de surioara sa, era ușor speriată și agitată. Cei doi și-au încheiat luna de miere în aceeași notă, fericiți, cu un zâmbet larg și plin de dragoste.

Reacțiile și comentariile fanilor nu au întârziat să apară. "Sunteți minunați", "Cea mai frumoasă familie", "Gabriela ești însărcinată iar?" au scris internauți. 

Cei doi și-au unit destinele pe data de 25 de august. Nașii celor doi au fost Madălin Ionescu și Cristina Șișcanu.

Sursa foto Instagram

related posts

Modifică setările cookies