Cum vrea să arate Anamaria Prodan că trăiește "la vie en rose", chiar și în condițiile actuale


Deși trece prin multe furtuni emoționale, iar presa continuă să scrie despre faptul că între ea și Reghe nu mai e o relație, Anamaria Prodan vrea să le arate tuturor că are viața pe care și-o dorește orice femeie.


Într-un video realizat pentru Instagram, dar și în fotografii, vrea să demonstreze asta. Ca ambianță la cel mai recent video din Dubai, vedeta chiar a pus piesa "La vie en rose" semnată de Emily Watts. Mai mult, a apărut în costum de baie, într-o ipostază foarte sexy.
 
 
 
 
 
 
 
 
Când nu vrea să arate că are o viață perfectă, Anamaria Prodan continuă să le răspundă celor care scriu despre un posibil divorț și care, din punctul ei de vedere, îi denigrează familia. Iată un astfel de mesaj postat pe contul de Instagram de către impresară:
 
"Stau foarte rar ce-i drept și mă uit peste presa din România … articole muuuulte copiate de la un site la altul, pline de minciună, frustrare , răutate, Invenții… cum poate cineva să scrie ceva de genul ..”cum ești mințit de rețelele de socializare în fiecare clipă”…wow!!! Muuulte știri DE LA SURSE SAU PRIETENI DE PE LÂNGĂ FAMILIE ….mariaj care a scârțâit mereu de-a lungul anilor , Reghe face sacrificiul suprem și ii da soției termen să divorțeze în Septembrie căci este domn !! De 6 luni nu au legătură unul cu altul de când a semnat la AL AHLI JEDDAH … pffff ! Dacă vă mai nașteți de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem ! Dacă va mai nașteți de 10000 nu veți avea Soț că al meu , dacă va mai nașteți de 10000 de ori nu veți avea familie că a noastră ! Dacă vă mai nașteți de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei și soțul meu ne-o purtăm !!! Aveți surse ? Prieteni de familie ? Eeeee, uite ! Noi nu avem prieteni ! Ne avem doar pe noi ! S-a mutat de acasă? Da la echipă ! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. Perioada AL AHLI JEDDAH AM LOCUIT ALĂTURI DE BEBETO ÎN SAUDI ARABIA până la finalul contractului !!! Mințim poporul cu familia perfectă și cu dragostea noastră ??? Poate va rugați la Dumnezeu până dați colțul , să simțiți să va iubiți și să trăiți ca noi măcar 5 secunde din viața voastră mică și meschină ! FAMILIA REGHECAMPF-PRODAN ESTE UNICĂ , PERFECTĂ , INEGALABILĂ!!! SOȚUL MEU LAURENȚIU REGHECAMPF ESTE UN BĂRBAT , TATĂ , SOȚ ULUITOR! EXEMPLUL DEMN DE URMAT !"

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.4 Povestea Cramei Avincis

related posts

Modifică setările cookies