"Cumva îi înțeleg pe cei din echipa Tigrilor! Te oftici" Cine spune asta și de ce?


Alexandra Gog, corespondent La Măruță și analist Survivor România, a venit la Survivor Extra Show și a comentat ce se mai întâmplă în Republica Dominicană.


În discuția cu Zanni, aceasta a mărturisit că îi înțelege pe membrii echipei Tigrilor care, recent, au fost afectați de modul în care reprezentanții Vulturilor s-au bucurat de victorie:
 
"Cred că e cumplit să îți fie foame și să vină în fața ta să spună că am băgat bezeaua în fântâna de ciocolată. (...) Este o caracteristică de fair-play să dai mâna cu concurentul tău și să spui da, meriți. (...) Îi înțeleg (că nu recunosc valoarea adversarului n. a). Ajungi în punctul ăla în care te oftici cred. Ăsta e cuvântul. Te oftici și dacă joci o partidă de cărți și nu îți vine să spui bravo, ai meritat, spui ai trișat, sigur ceva s-a întâmplat. N-am avut noroc astăzi, nu s-au așezat astrele. Așa că îi înțeleg într-un fel. Doar că Tigrii au avut momente în care au demonstrat că sunt buni și ei, în ultima perioadă Vulturii au câștigat mai mult și cumva psihic..."

 
 
 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

FOTO: SURVIVOR INSTAGRAM/ ALEXANDRA GOG INSTAGRAM

VEZI ȘI VIDEO:

  • Cumva îi înțeleg pe cei din echipa Tigrilor! Te oftici Cine spune asta și de ce?
Modifică setările cookies