Cutremurător! Ce zicea Kobe Bryant despre viaţă înainte să moară


Fostul mare baschetbalist Kobe Bryant (41 de ani) şi fiica sa de numai 13 ani, Gianna, s-au aflat printre cele 9 persoane decedate duminică, în urma unui teribil accident de elicopter petrecut în California.


Un nume de legendă pentru sportul mondial, Kobe a fost o personalitate formidabilă atât pe teren cât şi în afara lui, constituind în ultimii ani o sursă de inspiraţie prin toate apariţiile sale.

Astfel, absolut cutremurător, într-un recent clip de promovare a academiei de sport pe care o crease (Mamba Sports Academy), Kobe Bryant parcă şi-a presimţit moartea, subliniind o realitate care în cele din urmă s-a întors împotriva lui mult prea repede.


,,Bucuraţi-vă de viaţă! Viaţa e prea scurtă, trebuie să mergeţi mai departe, trebuie să continuaţi”, ne-a transmis americanul la capătul unui material filmat în care apare chiar alături de Gianna, cea care îi moştenise talentul baschetbalistic. De altfel, în momentul tragediei, cei doi se îndreptau spre un antrenament, Kobe ocupându-se îndeaproape de pregătirea unei echipe de fete din care făcea parte şi fiica sa.
 

related posts

Modifică setările cookies