Daily Mail despre “petrecerea miliardarilor”: “Supermodelul ElleMacPherson a participat la Balul lui Dracula în Transilvania”


Supermodelul australian Elle MacPherson s-a lăudat pe pagina ei de Instagram că a particiat la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, iar presa britanică a preluat informația. Daily Mail a redat imaginile postate de vedetă.


“Supermodelul Elle MacPherson, 58 de ani, se transformă într-o regină gotică la fastuosul Bal al lui Dracula din Transilvania”, titrează Daily Mail.

Elle MacPherson, unul dintre cel mai bine cotate supermodele din generația lui Cindy Crawford și Naomi Campbell, a fost încântată de vizita în România. Modelul a postat mai multe imagini din țara noastră, atât de la petrecere, cât și din Brașov. Chiar și Cindy Crawford a fost impresionată de imaginile postate de Elle din România: "Uimitor!", a scris aceasta.

Elle a purtat la “Balul lui Dracula” o rochie creată de un designer român. Vedeta a ținut să precizeze pe Instagram că a dorit să sprijine designerii locali purtând o rochie a brandului românesc Chotronette.

MacPherson a fost însoțită la petrecere de noul ei iubit, Doyle Bramhall II, un muzician din Texas.

 

Averea ascunsă a familiei Addams

 

related posts

Modifică setările cookies