Dakota Johnson a fost lăsată fără bani de tatăl ei în adolescență, dar a făcut ceva ce i-a schimbat complet soarta


Don Johnson, tatăl actriței Dakota Johnson, s-a confesat în legătură cu momentul în care a renunțat să-i mai dea bani fiicei sale. Starul de 71 de ani a mărturisit că a rămas impresionat de reacția copilului său.


Actorul Don Johnson are cinci copii din mai multe relații amoroase, însă a instituit o regulă simplă valabilă pentru toți: tatăl le va tăia accesul la bani în momentul în care vor renunța la școală. 

Avem o regulă în familie care spune că dacă rămâi la școală, rămâi pe statul de plată. Deci, mergi la facultate, atunci rămâi în plată”, a dezvăluit Don Johnson în emisiunea Late Night with Seth Meyers.

Starul a mărturisit că a avut o discuție cu Dakota la terminarea liceului, iar ea i-a spus că nu vrea să facă facultate. În replică, tatăl i-a spus că se va ține de cuvânt și îi va tăia „alocația”. Răspunsul ei l-a surprins pe Johnson: „Nu-ți face griji pentru mine, o să mă descurc”.

Însă uimirea sa a fost și mai mare când a aflat că, la trei săptămâni de la discuția lor, Dakota a fost distribuită în filmul The Social Network, o dramă biografică despre fondarea rețelei Facebook.

Restul este, să-i spunem, istorie cinematografică”, a exclamat Don Johnson, satisfăcut că fiica lui l-a învățat o lecție prețioasă în ziua în care și-a ales propriul drum în viață.

Pentru Dakota Johnson au urmat roluri în filmele Beastly, Goats, 21 Jump Street și Fifty Shades of Grey (2015).

În plan sentimental, Dakota Johnson este într-o relație cu muzicianul britanic Chris Martin, cu care s-a logodit. Cei doi locuiesc împreună în Malibu.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Don't Starve Together, supraviețuire într-o lume înfiorătorătoare - Gannicus & Skaaro - Facem Level (Gen Session) – episodul 21

related posts

Modifică setările cookies