Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Actrița, surprinsă cu un smarald uriaș pe deget


Nu mai e niciun secret că Dakota Johnson și Chris Martin formează un cuplu, poate chiar cel mai discret de la Hollywood. Nu au confirmat niciodată relația și nu au nicio apariție oficială împreună. Presa de peste Ocean scrie că artistul ar fi făcut pasul cel mare și ar fi cerut-o de nevastă pe actriță. 


Au trecut trei ani de la primele zvonuri despre o posibilă idilă între cele două vedete și doi ani de la momentul în care Dakota și Chris au fost surprinși de paparazzi la o plimbare romantică la malul mării. Atunci, actriţa din “Fifty Shades of Grey” şi liderul trupei Coldplay au fost fotografiaţi pe o plajă din Malibu. 

Primele zvonuri au apărut în octombrie 2017, când cei doi au luat masa în Los Angeles, iar o lună mai târziu, actriţa fost prezentă la concertul trupei Coldplay din Argentina. În decembrie 2017 a urmat o escapade romantică în orașul iubirii, Paris. Anii au trecut, iar Chris și Dakota își trăiesc dragostea la fel de discret. 

Dakota Johnson, surprinsă cu un inel cu smarald pe inelarul stâng

Zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe fiica actorilor Melanie Griffith și Don Jonhson la cumpărături, în West Hollywood. Actrița de 31 de ani a atras atenția cu inelul spectaculos pe care îl purta la mâna stângă, chiar pe inelar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@djanasteele)

Dakota avea un inel cu o piatră uriașă de smarald, potrivit Page Six. Presa străină este de părere că inelul ar fi unul de logodnă și că solistul trupei Coldplay ar fi cerut-o de nevastă pe frumoasa actriță.

Chris Martin (43 de ani) a divorţat în 2016 de actriţa Gwyneth Paltrow, cu care are doi copii. După divorţ, cântărețul s-a iubit și cu Jennifer Lawrence şi Scarlett Johansson.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

 

  • Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Actrița, surprinsă cu un smarald uriaș pe deget

related posts

Modifică setările cookies