Dan Bittman, declarații șocante despre pandemia de coronavirus: „Să mor și eu de COVID-19”


Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, întreaga lume s-a împărțit în două tabere: cei care cred în existența virusului ucigaș și cei care cred că totul este o manipulare la nivel mondial.


Chiar dacă în întreaga lume există peste 40 de milioane de persoane infectate cu COVID-19 și mai mult de 1 milion de oameni au murit din cauza acestui virus, cei care afirmă că totul este regizat de bogații lumii sunt tot mai vocali.

Zilele trecute, Dan Bittman a avut o ieșire incredibilă, afirmând că, dacă pandemia era reală, ar fi trebuit ca până acum să moară 80 de milioane de oameni din întreaga lume, nu doar 1 milion.

„Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate şi acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziţiona tot felul de drăcii fără licitaţie. Și poliţia e mulţumită, că e lumea liniştită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Pericolul există. Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici. Trebuiau să fie zeci de mii de morţi. Trebuiau să fie căzuţi pe stradă oamenii ăia. Dacă e aşa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de «duşi», sunt un milion. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ţi se pare că e o manipulare? Sunt patru, cinci, zece oameni cu afaceri de miliarde, care ştiu exact ce vor. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii… ”, a spus Dan Bittman, atât la Gândul Live, cât și la o televiziune de știri.

foto: Agerpres

Vezi și: 

Învățământul românesc - Probleme, soluții și deadline-uri - Trending Review cu Daragiu - episodul 43

related posts

Modifică setările cookies