Dan Bittman, noi declarații după controversele iscate legat de pandemie: "Mă deranjează profund să trăiesc în frică! Nu mă luați de prost" 


După ce și-a spus părerea despre pandemia cauzată de noul coronavirus, unii l-au felicitat pentru curajul de a-și susține opiniie, dar alții s-au simțit lezați și au făcut diferite acuzații. 

 


Într-o emisiune realizată de Cristi Brancu, Dan Bittman a făcut noi afirmații:
 
“Am senzația că trăim în “1984”, în cartea lui Orwel, este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă” 

„Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb, voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce."

“Nu pot unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”
 
"Nu știu câți morți am avut astăzi – Dumnezeu să-I odihnească, sunt alături de familii și voi fi întotdeauna, pentru că eu am cântat în melodiile mele viața, nu moartea – dar vreau să mă înțelegeți, noi avem o zi cu 100 de cazuri la 5.000 de îmbolnăviri, francezii au 100 de cazuri la 50.000 de îmbolnăviri, ceea ce mie îmi arată că în alte părți s-au găsit, totuși, niște soluții. Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb, voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce?”

"Îmi apare domnul Arafat și îmi vorbește așa cu degetul! Să vorbească domunul Arafat cu cine vrea el cu degetul nu cu mine, că suntem egali. El e medic, iar un inginer, un zidar, îi sunt egali. Să își facă domnul Arafat cu degetul o clismă. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali."

"Am stat în primele luni în casă...80.000 de români au plecat la sparanghel. Nu poţi să sfidezi poporul şi să ai pretenţia ca poporul să te asculte."

“Noi ne-am pierdut niște drepturi și niște libertăți peste noapte.”
 
"Dacă o să mă calce într-o zi o maşină, să ştii de ce m-a călcat, am deranjat prea mult...Dar am conștiința împăcată, mi-am spus of-ul!”
 
"Nu mă mai luaţi de prost! M-ați luat de prost și a stat 9 luni de zile! Nu mă mai luați de prost, pentru că sunt prost numai când vreau eu."

"Noi trăim într-o frică permanentă. În fieacre zi, ni se dau tot felul de vești! Nu vi se pare puţin ciudat că din 200.000 de infectări, 160.000 şi ceva sunt vindecaţi?" 


" Nu sunt idiot, nu spun că virusul nu există. Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toţii vom trece prin el. Dar sunt curios câţi români vor face vaccinul. Mai sunt oameni care au probleme uriaşe de sănătate (cancer) şi despre ei nu se mai vorbeşte. Se vorbeşte numai despre corona şi ceilalţi sunt neglijaţi. Un guvern trebuie să aibă grijă de toţi cetăţenii."
 
"V-aţi uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru. Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtaţi mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcţii oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în şcoli e COVID? Haideţi să nu mai fim alarmişti. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine. Hai să nu mai fim idioţi. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID."

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: DAN BITTMAN OFFICIAL FACEBOOK 

related posts

Modifică setările cookies