Dan Cruceru, tătic pentru a doua oară: "Mie mi s-a părut un copil foarte urât. Am zis că e un fel de extraterestru"


 Ce spune Taticool despre băiețelul nou venit! L-a comparat cu un extraterestru: “Mi s-a părut un copil foarte urât!” 


Dan Cruceru este cel mai fericit! Taticool și-a primit deja cadoul de la Moș Crăciun! Soția sa, Cristina Pocora, a adus pe lume, zilele trecute, un băiețel, al doilea copil al familiei. Cruceru a asistat la naștere, a trecut de la agonie la extaz iar impresiile “la cald” despre apariția noului membru al familiei, ni le-a împărtășit pentru Perfecte.ro.
 
Dan, ai devenit tătic pentru a două oară! Felicitări! Ce sentimente te încearcă? Ai avut emoții, ai intrat în sala de nașteri?
 
Am fost în sala de nașteri - o inconștiență din partea mea pentru că și acum am coșmaruri. Glumesc. A fost bine cu totul, mi-am ținut soția de mână, mi-am văzut copilul în timpul nașterii. Sunt fericit, suntem cu toții bine. În același timp, nu-ți ascund că și îngrijorările au crescut. Acum vorbim despre doi copii de îngrijit, deci griji mai multe.
 
Cum a fost întâlnirea cu "Corcodel"? Cum a reacționat Sofi la vederea frățiorului?
 
Mie mi s-a părut un copil foarte urât.  Am zis că e un fel de extraterestru. După câteva zeci de minute la incubator, s-a transformat, însă, și să zicem că acum e…doar urâțel. Nu urât rău de tot. (râde) Serios: e un copil frumușel, curat, blonduț. Iar Sophia e topită după el, se poartă foarte gingaș, foarte delicat cu el și e fascinată. Stă ore în șir să-l privească.
   
Ce temeri ai legate de noul venit în familie și de formula de 4?
 
Sunt multe temeri, dar cele mai mari și imediate sunt legate de gestionarea sentimentelor Sophiei. A beneficiat 7 ani de dragostea noastră toată și acum trebuie să găsim calea prin care ea să nu se simtă părăsită.


 
Cum crezi că vor fi aceste sărbători pentru tine, un adevărat taticool?

Geniale. Cele mai frumoase de până acum, evident. Simple, în casă, lângă brad. Fără haos, fără plecări, fără nimic din ce am făcut până acum. Și de abia aștept pentru că sunt sigur că ne vom odihni. Că veni vorba: vom avea patru brazi!!! Că tot trebuia să facem noi ceva atipic. Fiecare membru al familiei îl va avea pe al lui.

Ce așteptări are Sofi de la Moș Crăciun?
 
Își dorește foarte multe lucruri, ca orice copil. Are o listă lungă. Din toate astea, însă, va primi și ceva util - un laptop, pentru că are nevoie de el pentru școală.
 
Ce îți dorești pentru anul 2019?
 
Sincer? Foarte puține. Spre nimic. Cel puțin pe plan personal. Mi-ajunge ce am. Sunt foarte bine cu toate.
Profesional? Să-mi fie măcar la fel de bine ca 2018. A fost un an genial pentru tot brandul Taticool. Așa că… la mine chiar e banală dorința: să fiu sănătos!
 
 

FULLSCREEN
Dan Cruceru, tătic pentru a doua oară!
  • /

related posts

Modifică setările cookies