Dana Budeanu, despre bărbații care se pensează, se vopsesc și se epilează: “Sunteți niște fetițe!”


Dana Budeanu și-a continuat “atacul” la adresa bărbaților care poartă pantofi fară șosete și își lasă glezna la vedere. “Pensații, vopsiții, epilații la gleznuță - voi sunteți niste fetițe”, este concluzia la care a ajuns stilista.


 

“Eu vă doresc să copilăriți cât mai mult, dar nu vestimentar. Când ești puștan, poți să faci și nudism la glezne, noi am vorbit despre bărbați. Dar poate nu sunteți bărbați, voi ăștia cu nudism sunteți fete! Atenție, paranteză: acești băietei, fetițele astea care se epilează pe la gleznă și își pun brățărică și pantofi și se mulează cu blugi și își pun sacou, fetele astea arunca foarte ușor cu apelativul “gay” despre alți bărbați. Vedeți că a fi gay înseamnă tot a fi bărbat, gayi nu sunt fete. Ei sunt bărbați, voi sunteți fetițe, ăștia pensații, vopsiții, epilații la gleznuță, voi sunteți niște fetițe, care aveți gura cea mai mare când vine vorba despre persoanele gay”, a spus Dana Budeanu la Vorbește lumea.

Citeste si:  Momentul cu Dana Budeanu ajuns viral pe internet. Stilista, dezlănțuită la adresa bărbaților cu glezna la vedere

related posts

Modifică setările cookies