Dana Coteanu, alias Marijuana, declarații dureroase la o lună de la moartea iubitului: “Îl simt ca pe un înger păzitor!”


Dana Coteanu, sau Marijuana după numele de scenă, trece prin momente cumplite. Artista și-a pierdut iubitul la începutul lunii martie și nu-și poate reveni din șoc. 


Daniel, bărbatul iubit, a murit după ce a căzut de pe o scară și s-a lovit la cap. Daniel Burlacu avea 49 de ani și era fost campion mondial la box. Cei doi aveau o relație discretă și se iubeau enorm. 

“Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros!”, a declarat Marijuana pentru Playtech

Artista a mai spus că acum simte că are un înger păzitor. „Îl simt ca pe un înger păzitor și-mi doresc să rămână lângă mine!”, a conchis artista potrivit sursei menționate mai sus. 

Dana "Marijuana" nu a renunțat la marea ei pasiune: muzica. Ea ține legătura cu fanii ei prin intermediul contului de Instagram. Ea a anunțat că în 20 aprilie va lansa videoclipul piesei “Tot o familie”. 

Tot pe Instagram a postat recent și câteva imagini cu iubitul Daniel. “Uneori ne rămân doar amintirile”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies