Dana Rogoz a amenajat o cameră ca în povești pentru copiii ei. Cum arată dormitorul superb


Dana Rogoz ne-a arătat de-a lungul timpului proiectele sale de home design, iar acum își uimește fanii cu dormitorul celor doi copii ai săi. Vedeta urmează să nască în curând al doilea copil, o fetiță, care va dormi și ea în camera superbă când va fi un pic mai mare.


Până atunci, Vlad este cel ce se va bucura de decorul de vis.  Dana Rogoz le-a povestit fanilor că a început să își renoveze casa, iar acum le-a arătat acestora camera pe care cei doi copii ai ei o vor împărți în viitor. 

“Vă povesteam în urmă cu mai multe săptămâni că am început renovarea acasă: pusesem tapetul, construisem deja paturile suprapuse în formă de căsuță, dar încă îmi lipseau covorul și pernele. Așa că azi ne-au fost livrate și acestea și acum, cu multă bucurie, vă arătam noua cameră a lui Vlad (viitoarea Camera a Copiilor, după ce micuța va mai crește)”, a spus Dana.

 

Vedeta le-a dat fanilor mai multe detalii și a promis va reveni cu mai multe poze.

“Pot să vă spun că patul a fost realizat pe comandă, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucăriilor. În partea de sus îi lipsește momentan o plasă de siguranță. Pentru că am întrerupt acum 2 săptămâni renovarea, aceasta urmează să fie montată când va trece toată nebunia. Nu am mai primit alte persoane acasă, așadar sunt amenajări pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amâna cât o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos”, a spus vedeta.

 

FULLSCREEN
Dana Rogoz a amenajat o cameră ca în povești pentru copiii ei. Cum arată dormitorul superb
  • /

related posts