Dana Rogoz în costum de baie în luna a 5-a de sarcină. Cum arată burtica ei


Luna trecută Dana Rogoz făcea anunțul oficial: a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său. Vedeta va naște o fetiță peste 4 luni. 


Aflată în vacanță în Sri Lanka alături de soțul și băiețelul ei, Dana a făcut un control ginecologic pentru a afla dacă sarcina merge bine. Iată ce a povestit vedeta pe pagina ei de Instagram.

“Am fost la doctor în Tangalle, pentru un control de rutină. Fetiță e sănătoasă și în mod sigur îi priește vacanța. Sunt convinsă că presa din țară va fi tentată să preia această informație și să o manipuleze, însoțind-o de titluri bombastice: "Șoc! Însărcinată în 5 luni, Dana Rogoz a ajuns la spital în Sri Lanka! Ce a aflat este ireal!" Sper să le fi tăiat elanul cu acest comentariu. Și ca să vă scutesc de un clickbait enervant, am povestit pe blog cum a fost primul control al bebelusei în anul 2020”, a spus Dana Rogoz.

Vedeta a dat mai multe detalii despre vizita la spitalul din Tangalle pe blogul ei.

“Femeile de aici fac foarte rar ecografii în sarcină, pentru că sunt prea scumpe pentru ele. Așa că îi surpinde puțin cerința mea de a avea un scan de control, neavand nicio altă problemă. În schimb, partea cu “trombofilie ereditară” și “tratament cu clexane” îl impresionează de-a dreptul pe medic. Luandu-mă după onomatopee, nu mai întâlnise gravidă care să își facă zilnic injecții cu heparină. Se uită cu milă și compasiune la cezariana mea, și apoi – ca să mă binedispună parca – mă întreabă unde sunt soțul și primul copil. Mă roagă să îi chem și pe ei, vrând parcă să îi cunoască mai bine. (…) Îi face bebelusei toate măsurătorile, ne lasă să îi ascultam bătăile inimii preț de câteva secunde, și îi arată prietenos lui Vlad monitorul: “Look, sister, sister!”. Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi știind că fetița e sănătoasă și că sigur îi priește această vacanță”, a povestit Dana Rogoz pe blog.

Însărcinată în luna a cincea, Dana Rogoz este extrem de activă și se bucură din plin de vacanță. Vedeta explorează Sri Lanka și trăiește fiecare moment cu maximă intensitate.

Vezi  mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

 

FULLSCREEN
Dana Rogoz în costum de baie în luna a 5-a de sarcină. Cum arată burtica ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies