Dana Rogoz, îngrijorată înainte să nască în perioadă de pandemie: "Dacă m-aș infecta, cum aș putea rezista?"


Dana Rogoz este însărcinată în ultimul trimestru și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Din păcate, perioada coincide cu cea în care  autoritățile susțin că va fi atins primul vârf al pandemiei de COVID-19.
 
 


Până atunci, actrița se protejează cât poate de mult, de teamă să nu fie infectată cu noul coronavirus. Stă în casă, dar a împărtșit ce simte pe blogul ei:
 
 “Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezistă stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!”, a scris vedeta.

 

După ce s-a consultat cu medicul, Dana Rogoz a decis să nască prin cezariană, pentru că e mai potrivit pentru ea în aceste zile:

 “Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de ţine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja„ a mai scris actrița.
 
#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea  Viața bate vlogul-sezonul 2 


FULLSCREEN
Dana Rogoz, îngrijorată înainte să nască în perioadă de pandemie: "Dacă m-aș infecta, cum aș putea rezista?"
  • /

related posts

Modifică setările cookies