Dana Rogoz, însărcinată în luna a șaptea pe covorul roșu. Cum arată vedeta


În urmă cu două luni, Dana Rogoz mărturisea în emisiunea lui Cătălin Măruță că toată lumea îi “reproșează” că nu i se vede burtica. Aflată în luna a șaptea de sarcină, vedeta se confruntă în continuare cu aceeași … "problemă" :) 


Prezentă pe covorul roșu la premiera filmului Urma, Dana Rogoz a impresionat cu silueta ei impecabilă. Deși nu mai are mult până va aduce pe lume cel de-al doilea copil, burtica Danei nu este atât de vizibilă.

 

Îmbrăcată într-o rochie mini tip sacou, Dana Rogoz se mândrește cu o silueta de fotomodel.

 

“Am ales rochia cea mai mulată, am mâncat ciorbă, am băgat și un pahar de apă, am mâncat și un șnițel, așa am venit… este maximum! Mi-ar plăcea să am burta mai mare, din cauză că e această discuție în jurul meu… Toată lumea îmi oferă de mâncare, toată lumea mă întreabă de ce e doar atât, sunt foarte bine, am toate controlele”, spunea în urmă cu două luni Dana Rogoz.

 

Vedeta a ținut să precizeze că bebelușul este bine. “Mănânc normal, asta e conformația mea, copilul e sănătos, e în parametric. Am avut o sarcină super ușoară. Nu vreau să scoatem în evidență cum arăt. E mai tolerat mesajul “am luat multe kilograme”. 

FULLSCREEN
Dana Rogoz, însărcinată în luna a șaptea pe covorul roșu. Cum arată vedeta
  • /

related posts

Modifică setările cookies