Dana Rogoz, reacții răutăcioase după ce a apărut în costum de baie! Cum s-a pozat?  


A născut doi copii, dar Dana Rogoz arată foarte bine și are o siluetă de invidiat.


Cu toate acestea, a avut parte de multe reacții răutăcioase, de la persoane care au criticat-o pentru că, se pare, apariția ei nu e pe toate gusturile! 
 
 
Cu toate acestea, Dana a avut curajul să publice 
 
 „Ești prea slabă», «Ți se văd coastele», «Mai mănâncă și tu ceva», «Ești anorexică?». Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat. În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici…

Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam evident un tonus mult mai bun, al vârstei. Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect? *Pozele sunt neretușate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze. Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus… ca în cabinele de probă ?. Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cina, pe covor roșu… oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem. ”, a scris Dana Rogoz pe contul de Instagram.

FOTO: DANA ROGOZ INSTAGRAM

Vezi și video:

related posts

Modifică setările cookies