Dana Săvuică a defilat pe podium după 23 de ani de pauză. ‘În 1999 m-am retras’


După 23 de ani de pauză, Dana Săvuică a defilat pe podiumul unei prezentări de modă ca și când nu s-ar fi retras niciodată. Prima româncă de pe coperta ediției locale a revistei „Playboy” s-a simțit ca în vremurile bune ale modelingului din România.


În 1990 făcea primii pași în modeling, o industrie aproape necunoscută în România acelor vremuri. În 2022, Dana Săvuică a revenit pe podium în cadrul unui eveniment monden dedicat activității creatoarei de modă Eli Lăslean. 

Dana Săvuică a defilat din nou în ținute de gală, la 23 de ani după retragerea din modeling.

În anul 1999 m-am retras de pe podium și am sfârșit cariera de manechin. Iată că după 22 de ani (sic!) am revenit la invitația lui @elilaslean, care a sărbătorit 30 de ani de activitate printr-un eveniment select la hotel Marriott”, a scris Dana Săvuică pe rețelele sociale. (Sursa foto aici)

La 52 de ani, Dana Săvuică are modelingul în sânge și nu poate sta departe de fenomen. Recent a realizat o ședință foto neobișnuită, ajutată de una dintre prietenelele ei, Carmen Negoiță.

Mai mult, ea e o prezență constantă la evenimentele mondene ale Capitalei, cum e Mew Media Awards al revistei Elle.

Dana Săvuică, prima româncă în Playboy

Numărul din noiembrie 1999 al ediției locale Playboy a fost primul care a găzduit o româncă fotografiată fără haine în revistă. Dana Săvuică, în vârstă de 29 de ani, a fost selectată pentru acea ședință foto. Imediat după lansarea revistei, ea s-a retras din modeling.

În emisiunea La Măruță, ea a spus ce a făcut cu banii câștigați după apariția în Playboy, însă nu a divulgat suma care i-a revenit.

Nu o să-ți spun suma, dar o să-ți spun că din banii aceia mi-am cumpărat o mașină, nou-nouță… un Ford Puma și au mai rămas ceva bani pe lângă”, a explicat Dana Săvuică.

În 2020, la 50 de ani, vedeta a refăcut parțial ședința foto din 1999, cu un fotograf agreat de Playboy România, Cătălin Muntean.

Fotografii: @danasavuica/@airman.production

Vezi și VIDEO: Dana Săvuică, sfaturi de slăbit după vârstă de 50 de ani

  • Dana Săvuică a defilat pe podium după 23 de ani de pauză. ‘În 1999 m-am retras’

related posts

Modifică setările cookies