Dana Săvuică, despre Crăciunul copilăriei sale: ”Moșul venea călare pe elefant”


În fiecare an, pe Dana Săvuică Crăciunul o găsește acasă, în sânul familiei. Cu trei săptămâni înainte de sărbătorile de iarnă, vedeta s-a bucurat însă de spiritul Crăciunului într-o vacanță în Austria și Germania.


După ce a intrat în atmosferă, Dana și-a amintit cum erau sărbătorile în copilărie și cum venea Moșul…pe elefant, pe vremea când locuia în Sri Lanka.

Citește și: Dana Săvuică, mândră de fiica ei. Imaginile care confirmă cât de frumoasă și sexy este Julie
 
Nu plec niciodată în ziua de Crăciun, ci îl petrec alături de familie. Până la urmă despre asta este vorba, despre dragoste și liniște sufletească, despre a dărui cadouri celor dragi. Deși îmi place mult să călătoresc, de Crăciun stau acasă. Poate că sentimentul acesta este mai puternic la mine pentru că, mult timp, în copilărie,am făcut Crăciunul în absența părinților mei, doar cu sora mea și cu bunicii. 

Părinții noștri se aflau departe, în misiuni diplomatice, și vorbeam cu ei câteva minute la telefon și primeam cadourile prin curierul diplomatic. În Sri Lanka, pomul de iarnă era artificial și Moșul venea călare pe elefant. Acum îmi place să gust din sărbătorile de Crăciun, așa cum am crescut cu ele. Să fie frig, zăpadă, să beau un vin fiert, să mănânc tradițional”, povestește vedeta.

Astfel, Dana a plecat în căutarea spiritului de Crăciun înainte cu câteva săptămâni bune, călătorind prin Austria și Germania, poposind în fiecare târg de Crăciun care s-a deschis în piețele din Viena, Graz, Salzburg și Munchen.


 
M-am bucurat mult de atmosfera ca de basm pe care o descoperi la fiecare colț de stradă în aceste orașe. Lumea se plimbă prin magazine, cumpără ornamente de Crăciun, se încălzește cu un vin bun în căni speciale. Colindele se aud peste tot, iar clădirile sunt împodobite cu luminițe, crengi de brad sau jucării. A fost o călătorie frumoasă și accesibilă. M-am bucurat că am întâlnit mulți români”, a mărturisit Dana Săvuică.
 
 

FULLSCREEN
Dana Săvuică sărbătorește Crăciunul mai devreme!
  • /


related posts