Dani Hampson, iubita lui Tom Mann a murit în ziua nunții


Iubita cântărețului Tom Mann a murit chiar în ziua nunții! Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu tânăra care s-a stins din viață la doar 34 de ani.


Tom Mann este unul dintre cântăreții cu renume de peste hotare. Acesta nu se bucura doar de o carieră impresionantă, ci și de o relație superbă cu Dani Hampson, femeia care acum 8 luni i-a oferit un fiu. Cuplul avea programată nunta pentru data de 18 iunie 2022, însă cea mai fericită zi din viața lor a devenit un adevărat coșmar. Tânăra mămică s-a stins din viață chiar în dimineața nunții, iar artistul este sfâșiat de durere.

Membrul formației Stereo Kicks a făcut anunțul dureros pe Instagram, acolo unde a transmis și câteva gânduri despre mama fiului său. Mai mult decât atât, Tom Mann i-a făcut și o promisiune regretatei sale mirese.

„Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani – cel mai bun prieten al meu, cea care a însemnat totul pentru mine, dragostea vieții mele – a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie. Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o inimă frântă pe veci. Nu mai am lacrimi să plâng. N-am reușit să ajungem la altar, nu am ajuns să ne rostim jurămintele sau să dansăm primul nostru dans, dar știu că știi că ai fost întreaga mea lume și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle”, a început Tom Mann mesajul pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

Promisiunea făcută de Tom Mann pentru iubita sa

Acesta a promis că va purta verigheta pentru tot restul vieții, în semn de iubire pentru fosta lui parteneră de viață. Mai mult, Tom Mann a jurat că își va crește fiul de doar 8 luni așa cum au plănuit împreună, înainte de tragedie.

Voi purta această verighetă pe care trebuia să-o port întotdeauna ca semn al iubirii mele necondiționate pentru tine. Sunt complet distrus încercând să înțeleg ce s-a întâmplat și sincer nu știu încotro să o iau, dar știu că trebuie să folosesc orice putere mi-a mai rămas pentru băiețelul nostru. (…) Promit că voi face totul pentru a-l crește pe Bowie așa cum ne-am dorit întotdeauna. Îți promit că va știi cât de uimitoare a fost mama lui. Promit să te fac mândră. (…) Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea nu este decât întuneric fără tine. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna', a mai scris el.

Momentan nu se cunoaște cauza decesului, iar sursele din UK susțin că tânăra nu era cunoscută cu probleme de sănătate.

Sursă foto: Instagram/Tom Mann

related posts

Modifică setările cookies