Dani Mocanu a renunțat la muzica și ia calea credinței


Dani Mocanu, un renumit cântăreț de manele, a anunțat recent că renunță la genul care l-a consacrat pentru a se dedica cântărilor religioase, închinate lui Iisus.

Tag-uri: #Dani Mocanu #Iisus

”Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Isus prin cântări Duhovnicești!

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”

Personaj extrem de controversat, care nu de puține ori a avut probleme cu legea, Dani Mocanu și-a clădit o bază serioasă de fani cântând despre dragoste, dușmani, moarte și bani și având videoclipuri cel puțin scandaloase, cu femei în lanțuri sau persoane decedate, aliniate în sicrie.

Cert este că Dani Mocanu era, până acum, un răsfățat al YouTube-ului, fiecare piesă a acestuia ajungând rapid în trending. Cum era de așteptat, acest succes se traduce în bani, cântărețul de manele câștigând sume considerabile, conform socialblade.com. 

Astfel, potrivit sursei menționate mai sus, cântărețul câștigă zilnic între 200 și 4.600 de dolari, în funcție de numărul afișări.

Multumesc lui Isus Hristos ca ti a pus pe suflet acest minunat lucru care te va ajuta sa traiesti o viata linistita si fericita fi binecuvantat. Slavit sa fie numele domnului isus in vecii vecilor ”, a fost reacția unui fan.

”Cum adica..?? Legai femeile in lesă si le plimbai și acum o să cânti Tatal Nostru? ????Danutzule ,cam suspect..”

”Odată tot asa ai zis,ca te lasi de cântat și tot ai făcut melodii superbe.. succes în continuare”

”Nu știu boss dacă este motivul dar io cred ca ai decăzut de când ai intrat pe fir cu costi ioniță tu ai facut treabă cu vagabonzi oricum vei rămâne o LEGENDĂ”, au fost câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc pe Facebook.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicala!”
 

related posts

Modifică setările cookies