Daniela Crudu a aprins din nou imaginația fanilor. Cum s-a pozat vedeta


Daniela Crudu este una dintre cele mai controversate și urmărite asistente tv de la noi din țară. Contul de Instagram este urmărit de peste 600 000 de oameni și nu e de mirare având în vedere imaginile pe care le publică.


În cea mai recentă fotografie de pe contul de Instagram, Cruduța a lăsat la vedere bustul generos. De această dată vedeta a optat pentru un costum de vară, cu imprimeu floral, din 2 piese, care a lăsat la vedere formele senzuale ale trupului.

Fanii au fost și de această dată impresionați de poză și de felul în care arată și i-au lăsat cele mai frumoase mesaje: "Doamne, cât poți fi de frumoasă", "Cea mai frumoasă".

În ultimele luni, Daniela Crudu a fost o prezență foarte rară în lumea mondenă, vedeta alegând să dispară din lumina reflectoarelor, mai ales din cauza faptului că a avut probleme cu fostul ei iubit.

Vedeta ar fi fost bătută de partener, după ce s-a spus că acestuia i-ar fi dispărut câteva mii de euro din casă, bani pe care Cruduța i-ar fi cheltuit într-un weekend în club. Acesta a fost deranjat de gestul fostei vedete TV, astfel că i-ar fi aplicat o corecție fizică despre care s-a aflat de la autorități, chiar dacă Daniela Crudu nu a vrut să vorbească foarte mult pe această temă.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Maneaua din România care a ajuns în trendingul din Marea Britanie! ”Și lor le plac astea?”

FULLSCREEN
Daniela Crudu a aprins din nou imaginația fanilor. Cum s-a pozat vedeta
  • /

related posts