Daniela Crudu a fost bătută și de alt iubit: „Îi stingea țigări pe față”


Duminică dimineață, Daniela Crudu a sunat la 112 pentru a le cere ajutor oamenilor legii, după ce iubitul ei ar fi bătut-o.

Tag-uri: #Daniela Crudu

Potrivit primelor informații, vedete se iubește cu un luptător din Croația, iar acesta a devenit gelos după ce ea și-ar fi trimis mesaje în mijlocul nopții cu un alt bărbat, în timp ce alte surse afirmă că iubitul Danielei Crudu a bătut-o pe aceasta deoarece, cât el a fost plecat din țară, ea s-a distrat în cluburi și a cheltui foarte mulți bani.

Odată ajuns în fața anchetatorilor, bărbatul a declarat că i-a dat doar o palmă Danielei Crudu, iar aceasta s-a lovit mai rău când a căzut. Însă, din păcate pentru vedetă, acesta nu a fost primul eveniment neplăcut din viața ei.

În urmă cu foarte mulți ani, pe când era asistentă la o emisiune TV, ea a fost nevoită să renunțe la job, pentru că partenerul ei de la acea vreme, jucătorul de fotbal Mihai Costea, era foarte gelos. Primul care a oferit detalii despre problemele din relația Danielei Crudu cu Mihai Costea a fost Gigi Becali, patronul de la FCSB, care a fost completat de Dan Capatos.

„Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea, o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non-stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură”, a spus acesta.

foto: Instagram Daniela Crudu

Vezi și: Elena Lasconi, despre violența domestică:"Știm că la fiecare 30 de secunde o femeie este bătută în România"

FULLSCREEN
Daniela Crudu a fost bătută și de alt iubit: „Îi stingea țigări pe față”
  • /

related posts