Daniela Crudu a încins imaginația fanilor într-o salopetă roz bombon, extrem de decoltată


Daniela Crudu și-a bucurat fanii de pe Instagram cu câteva instantanee sexy. Bruneta a participat recent la etapa a 3-a a Campionatului Național de Raliuri, iar acolo a făcut furori cu o salopetă roz bombon, extrem de decoltată. 


Fanii s-au întrecut în comentarii când au văzut-o așa sexy. “Foarte frumoasă și sexy!”, “I-ai omorât pe ăia la raliu!”, “Să nu te prindă ursul în pădure!”, “Ești forță, Cruduțo!”, “Ești porno rău”, “Regina sexy”, sunt câteva dintre comentariile postate de admiratorii brunetei. 

Cruduța a fost îmbrăcată până în gât la raliu, însă după cursă a rămas doar într-o salopetă mulată, super decoltată. Bruneta s-a pozat lângă mașinile cu mulți cai putere, dar și-n pădure, și și-a pus atuurile fizice în evidență. 

O ținută la fel de îndrăzneață, tot roz, a ales vedeta recent și la un deschiderea unui brand de haine. Cu un pahar de șampanie în mână și un zâmbet larg, Daniela și-a etalat picioarele bronzate și bustul impresionant. 

Vedeta are peste 710.000 de urmăritori pe contul de Instagram, pe care îi răsfață des cu fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies