Daniela Crudu, primele declarații despre sexul bebelușului ei


A trecut aproximativ o lună de când Daniela Crudu a anunțat că este gravidă, iar aproape toate interviurile pe care le oferă în ultima perioadă sunt despre sarcina ei.

Tag-uri: #Daniela Crudu

Invitată recent într-o emisiune mondenă, frumoasa brunetă a dezvăluit că a mers la doctor pentru a afla sexul bebelușului, însă nu se vede exact dacă va fi fetiță sau băiețel.

„Acum am 14 săptămâni. Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. Am fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%”, a spus Daniela Crudu, potrivit celor de la Libertatea.

Sursa citată mai notează că, în ciuda celor spuse de doctor, Daniela Crudu credea că o să fie mămică de băiețel: „Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie. Eu simt că o să fie băiețel. Lumea îmi spune la fel pentru că am o burtică destul de mare pentru 3 luni de sarcină”.

Mai mult decât atât, cei de la Libertatea notează că Daniela Crudu a ales deja și numele bebelușului: cacă va fi băiețel, îl va chema David, iar dacă va fi fetiță, se va numi Daiana.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

related posts

Modifică setările cookies