Daniela Gyorfi cântă manele în Biserică? Reacția artistei


Daniela Gyorfi  a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV,  unde a comentat despre zvonurile care au apărut în presă in ultimii ani. 

Tag-uri: #Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a fost întrebată de Cove cum comentează informațiile din presă, potrivit cărora ar fi cântat manele în biserică. 

"Am fost în America și cei care se duc în America știu că biserica nu e că la noi, biserică și atât. Acolo se face și școală și se fac evenimente și în acele locații cântă toti românii, acolo se țin spectacole. Acuma, mă scuzați... îmi pare rau! ", a declarat Daniela Gyorfi zâmbind cu subînțeles. 

Artista a vorbit și despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. 

"Nu pot să spun că peste noapte m-am dat cu pătrunjel și mi-au crescut sânii. Sau dacă mi-am făcut o operație la nas, deși nu aveam de ce să-mi fac, dar mi-am facut. Ce e rău să te îngrijiești?

Uneori am epatat, e adevărat. 

M-am întâlnit la cabinetul medical cu foarte multe persoane care spun <Cine, eu?!! Dar așa sunt!!  Ma iubește sotul imi merge bine in carieră, dorm mai bine, am cumpărat  pat nou, mi-a crescut fundul... >

Dintotdeauna am avut celulită și recunsoc acest lucru. Încerc să acopăr, eu nu sunt Miss Universe sau Miss România. Sunt un om cu zile și zile. Poate m-am sculat cu fața la cearceaf și m-am trezit cu fața așa..și atunci arăt ca naiba.", a mai spus Daniela. 

Urmărește momentul VIDEO mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies