Daniela Gyorfi, despre violența domestică: "Am primit o singură palmă de la un fost prieten"


Daniela Gyorfi a fost invitată la emisiunea "40 de întrebări", moderată de jurnalista Denise Rifai și a vorbit deschis despre viața sa personală.


Daniela și George Tal formează un cuplu de 16 ani, nu au ajuns niciodată în fața altarului, dar au împeună un copil minunat. De-a lungul timpului, s-a speculat că ar fi existat neînțelegeri și momente de violență domestică, așa că vedeta a lămurit presupunerile: 

"Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin 88-89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin 88-89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit."

FOTO: INSTAGRAM GANIELA GYORFI

Vezi și: Cea mai scumpă casă din lume

  • Daniela Gyorfi, despre violența domestică: Am primit o singură palmă de la un fost prieten

related posts

Modifică setările cookies