Daphne Joy, explozie de senzualitate pe balcon. Cum arată mulatra care incinge atmosfera ori de câte ori își face apariția


Toată lumea a uitat de cine au fost iubiții ei și cum a ajuns în lumina reflectoarelor, iar asta pentru că a devenit clar că Daphne Joy poate să își asigure succesul de una singură. Este, probabil, cea mai sexy minionă din lume, iar aparițiile sale pline de senzualitate le fac și pe femei să o privească insistent.


Fosta partenera a artiștilor 50 Cent și Jason Derulo a lansat o colecție de lenjerie intimă și costume de baie pe care le promovează chiar ea. Este lesne de înțeles de ce nu a apelat la vreun model, pentru asta. Formele ei sunt greu de egalat. 

 

Mon bébé ???? @fashionnova

O postare distribuită de Daphne Joy (@daphnejoy) pe

 

Daphne are toate atuurile fizice pentru a atrage atenția, iar dacă în trecut a făcut furori la plajă, etalandu-și colecția de bikini excentrici, acum nu trece neobservată nici la apariții elegante, pentru că mulatră nu poate fi lipsită de sex-appeal nici dacă ar fi îmbrăcată într-o cârpă oarecare.

 

???????? my lil bebe @missyempire

O postare distribuită de Daphne Joy (@daphnejoy) pe

 

Vezi și : 

 

Citește și: Despre ele se spune ca l-au iubit pe Cristiano Ronaldo. Lista frumusetilor care l-ar fi cucerit pe fotbalist

 

Femeia de 31 de ani a devenit cunoscută în momentul în care a început o relație cu 50 Cent. Rapperul a promovat-o pe Instagramul său și i-a făcut chiar și un copil :) Cei doi au împreună un băiețel, Sire, însă între timp s-au despărțit. Daphne nu s-a schimbat deloc, în urmă sarcinii, iar originile sale filipineze și portoricane o fac să arate într-un mod deosebit.

 

Vezi cum arată în costum de baie în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies