Daria Radionova: "Dacă Alex Bodi ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră"


Presa a scris mult despre separarea celor doi, iar ca dovadă pentru despărțire este considerată dispariția unor fotografii de pe conturile lor de socializare - poze unde apăreau împreună și care au fost șterse. 


Mai mult, s-a anunțat că afaceristul a plecat în Bahamas, în timp ce Daria se află la Londra. Se pare că Alex Bodi n-ar fi singur, ci cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor din România. Despre cei doi s-a mai zvonit în trecut că ar avea o relație, însă Ema a infirmat atunci zvonurile.

Alex Bodi a făcut tot posibilul ca iubita lui să nu afle despre aventura sa cu altă femeie, dar fotografiile postate de Ema Uta în același loc unde se află și el l-ar fi dat de gol. 

Daria Radionova, însă, a reacționat relaxat și chiar cu umor:

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova la o televiziune mondenă.

Sursă foto: Instagram Daria Radionova

related posts

Modifică setările cookies